Jesper"down under"

Hej Alle Denne blog (hjemmeside) vil jeg bruge på min tur "down under". Mvh Jesper Bremholm Jørgensen

mandag, oktober 23, 2006

"DOWN UNDER"



G-DAY MATE
Ja, så er jeg kommet til Australien. Kom til Darwin torsdag morgen i sidste uge, og derfra videre med fly til Alice Springs, hvor jeg er nu. Fredag, lørdag og søndag var jeg på tur ud i Outbacken og se Kata Tjuta, Ayers Rock og Kings Canyon. Det var en rigtig fed oplevelse. På holdet var var vi 23 mennesker som kørte rundt i en bus. Der var 3 andre danskere med. Vi boede i telt, med fast bund og rigtige senge. Første dag var vi ude og se Kata Tjuta, og bagefter var vi ude ved Ayers Rock og se solnedgangen. Det er en festlig begivenhed hvor folk drikker øl, vin og champagne. Jeg tror der var 100 mennesker ude og se solnedgangen. Næste dag var vi så ude og se solopgangen, og det betød at vi skulle rigtig tidlig op, kl. 4.00 om morgenen. Da vi havde set solopgangen, gik vi rundt om Rocken, en tur på 9 km. Desværre blæste det en del, og vi måtte ikke bestige Rocken. Men så er der jo en grund til at tage herned igen. Efter rocken kørte vi videre mod vores næste lejrplads som hed Kings Creek Station, og lå 40 km fra Kings Canyon.
Næste morgen var det så igen op kl. 4.00. Vi kørte ca. kl. 5.00 og ca. 5.30 begyndte vi så opstigningen. Fordelen ved at være så tidlig på den er at det ikke er så varmt, så opstigningen var til at holde ud. Vi var på en tur rundt på Kings Canyon på 6.5 km. Bl.a var vi et sted hvor vi lå på maven og kiggede ud over en skrænt/afsats og kunne se 100 meter lodret ned, det gav et lille sug i maven.
Vi var ude og køre på veje som ikke er asfalterede, guide kaldte den for "dead road". Der blev vi rystet godt sammen kan man vist godt sige. Turen sluttede i Glen Helen, hvor der lige blev tid til en badetur i et vandhul, dejligt at blive kølet ned i varmen.
I Alice Springs foregår der i øjeblikket Friendly Games, og byen er vokset med 4000 indbyggere og endnu flere tilskuere. De får det varmt, for i dag er der +33 grader.
I eftermiddag flyver jeg videre til Sydney, der er der knap så varmt.
Tak for alle kommentarer.

Jesper

5 Comments:

  • At 23 oktober, 2006, Anonymous Anonym said…

    Hej Jesper.
    Glæder os at høre at det går dig godt for dig.
    Har du mødt nogle dyr som vi kender??
    Nyd nu resten af turen og lad os høre fra dig.
    Kærlig Hilsen Din Nabo.

     
  • At 23 oktober, 2006, Anonymous Anonym said…

    PS: Glæder os til at se nogle foto af turene du har været på.
    Naboen.

     
  • At 23 oktober, 2006, Anonymous Anonym said…

    hej jesper. dejligt at høre fra dig igen. det lyder rigtigt godt
    det med at se op og solnedgang og det med at gå i naturen er jo altid spændende.
    hilsen Birgitte.

     
  • At 23 oktober, 2006, Anonymous Anonym said…

    hej jesper godt at høre nyt fra down under - var lige ved at tro at du var blevet væk i det store land men hvor oplever du også meget. hanne

     
  • At 24 oktober, 2006, Anonymous Anonym said…

    Ved du hvad Ayers Rock vejer?
    kh
    Big Brother Henrik

     

Send en kommentar

<< Home